Specialiteiten

Waninge Roden is gespecialiseerd in:

Sectionaaldeuren voor de woningbouw
Een sectionaaldeur is een garagedeur die opgebouwd is uit horizontale scharnierende delen die meestal middels een railssysteem bij opening omhoog geschoven worden tegen het plafond. Doordat een sectionaaldeur onder het dak van de garage wordt geschoven neemt hij relatief weinig ruimte in beslag. Sectionaaldeuren zijn ook met een zijwaarts rolsysteem verkrijgbaar. De delen waaruit de deur is opgebouwd schanieren dan verticaal en meestal veel smaller omdat de hoek waarin de deur weggeschoven moet worden scherper is.

Standaard kanteldeuren voor uw garage
Voor toegang naar de garage kunnen verschillende oplossingen bedacht worden. Het meest eenvoudig is de standaard kanteldeur. Kanteldeuren zijn ook verkrijgbaar met een geïntegreerde loopdeur. Deze deur is vrij smal waardoor met fietstrappers vaak problemen ontstaan. Het grote voordeel van kanteldeuren is de relatief goedkope prijs.

Dakkapel
Overweegt u de zolder van uw woning uit te breiden om meer ruimte en licht toe te voegen? Waninge Roden levert dakkapellen in alle soorten en maten. Hout of kunststof. Het kan allemaal. En fraai gemonteerd dakkapel is de kroon op uw woning!

Kunststof kozijnen
Wij begeleiden u met onze hoogwaardige ramen en deuren in alle fases van uw leven: vanaf uw eerste eigen woning tot aan een comfortabele senioren-woning staan wij u met raad en daad terzijde. Voor uw nieuwbouw bieden wij u uitermate energie-zuinige en milieuvriendelijke producten aan!

Wist u dat een ongerenoveerde woning ongeveer drie keer zoveel energie als een nieuw woning verbruikt? Tegen de achtergrond van onzekere energieprijzen groeit het toenemende belang van de renovaties. Ook tijdens de renovatie garanderen wij u een hoge woonkwaliteit.

Wij begeleiden u vanaf de planning tot het definitieve, professionele eindprodukt volgens een vastliggend tijdschema. Waninge Roden biedt u een totaalpakket aan zonder kleine lettertjes.


Logo Waninge roden

Copyright © 2016. All Rights Reserved.