Partners

De Rooij garagedeuren

Waninge Roden plaatst de sectionaaldeuren namens De Rooij garagedeuren! De Rooij Garagedeuren maakt de aanschaf van een sectionale garagedeur wel heel erg aantrekkelijk gezien de prijzen en de kwaliteit! Zij hebben veel garagedeuren op voorraad maar kunnen ook iedere gewenste maat bestellen.

Natuurlijk wilt u dat deze garagedeur helemaal naar uw wens is. Een nieuwe garagedeur moet vele jaren meegaan en veilig zijn. Met onze voorlichting en deskundig advies zijn wij er zeker van dat u de juiste keuze zult maken. Tijdens een bezoek aan onze showroom kunt u onze deuren bekijken en zelf beoordelen.
Natuurlijk wilt u dat deze garagedeur helemaal naar uw wens is. Een nieuwe garagedeur moet vele jaren meegaan en veilig zijn. Met voorlichting en deskundig advies zijn wij er zeker van dat u de juiste keuze zult maken.

Kernebeek metselwerken Roden

Na achttien jaar als gediplomeerd metselaar voor een aannemer gewerkt te hebben is hij in 2007 zijn eigen bedrijf begonnen. Door de vele contacten met collega ondernemers en ervaringen die hij de afgelopen jaren heeft opgedaan, is hij in de mogelijkheid om vrijwel elke klus aan te kunnen nemen. Harnold Waninge heeft aan Kernebeek een betrouwbare partner om mee samen te werken!

Natuurlijk beschikt hij over de gereedschappen en materialen om het werk vakkundig en netjes af te kunnen leveren. De afgelopen jaren heeft hij zich ontwikkeld tot een specialist op het gebied van metselwerken.
Logo Waninge roden

Copyright © 2016. All Rights Reserved.